Boy 7

Boy7

 

Titel: Boy7

Schrijver: Mirjam Mous

Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Bladzijden: 288

ISBN: 9789047505945

 

 

De achterkant van het boek:

Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet. Tot zijn opluchting vindt hij een rugzak met daarin een mobiele telefoon. Hij wil het alarmnummer intoetsen, maar ziet dan dat hij een voicemailbericht heeft ontvangen. Tot zijn verbijstering hoort hij: Wat er ook gebeurt, bel in geen geval de politie. En hij weet één ding zeker: dat is zijn eigen stem. Met behulp van de spullen in zijn rugzak, gaat hij verbeten op zoek naar zijn verleden. Maar zolang hij zich niets herinnert, durft hij niemand te vertrouwen. Zelfs Lara niet. Stapje voor stapje komt hij achter de verschrikkelijke waarheid.
bron: bol.com

 

Citaat:

Mijn ogen dwaalden langs de spiegel die boven de wastafel hing. Ik ving een flits op van een jongen met blond haar dat alle kanten uit piekte. Met een schokje besefte ik dat het mijn eigen spiegelbeeld was. Is er iets? vroeg Lara. En of er iets was! Ik had mezelf niet herkend.

Bron: Boy 7

Recensie geschreven door Danielle Blok

‘Boy 7’ is een heel spannend boek en zorgt dat je even niet meer denkt aan huiswerk, hobby’s of andere dagelijkse bezigheden. Het begin is al heel verrassend, omdat je gelijk midden in het verhaal zit en je niet begrijpt wat er aan de hand is. Je leest dan weer stukken uit een dagboek en dan weer hoe het in werkelijkheid is. Dat wisselt heel snel en maakt het dan ook erg origineel. Tijdens het lezen ontdek je stukje bij beetje wat er gebeurd moet zijn en vallen de puzzelstukjes in elkaar. Maar hoe het boek eindigt blijft een totale verrassing. Geweldig! Dit verwacht je niet.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb