Alle Ballen Verzamelen!

Alle Ballen Verzamelen

 

Geschreven door Richard Krajicek

ISBN:978-9043910-10-1

Wat staat er op de achterkant van het boek?

Alle ballen verzamelen ! is een bonte collectie van grappige, zure, inspirerende en sarcastische uitspraken uit de sportwereld, verzameld door voormalig toptennisser Richard Krajicek. De oud-Wimbledonkampioen stond tijdens zijn carrière zelf bekend om zijn scherpe opmerkingen, waarvan sommige hem zelfs zijn hele loopbaan hebben achtervolgd. Van sporters wordt vaak beweerd dat ze niks te melden hebben’, maar in deze bundel laat Krajicek zien dat er wel degelijk uitspraken worden gedaan die het overdenken waard zijn.

Bron: Alle ballen Verzamelen

Citaat uit het boek

“Dat is de drive van een echte spits. Die móét je hebben. Als je geil bent, wil je ook maar één ding.” Klaas-jan-Huntelaar, Nederlandse profvoetballer en international

Bron: Alle ballen Verzamelen

 

Recensie geschreven door Sherida Creebsburg

Uitspraken van beroemheden vergeet je niet zo gauw. Meestal gaat het om politici en andere geleerden. De bekendste uitspraken uit de sportwereld zijn misschien wel die van Johan Cruijff.  Krajicek heeft het gedurfd om uitspraken van andere topsporters en anderen die bij de sport betrokken zijn  te bundelen. Dit is knap gedaan .  Bij de meeste uitspraken staat er een foto van degene die de uitspraak deed.  Op deze foto’s zijn de emoties die de sporters en anderen die erbij betrokken zijn,  goed af te lezen. Het boek is knap geschreven met een inleiding over de kracht van uitspraken en de consequenties daarvan en vervolgens komen  de verschillende citaten aan de orde.

Houd je van sport en ben je benieuwd naar uitspraken die in de loop der jaren in de sportwereld zijn gedaan. Wacht niet te lang en lees dit boek!

Meer lezen van Richard Krajicek? Klik hier