Fatale liefde

Fatale liefde

 

Titel: Fatale liefde

Schrijver: Carry Slee

Uitgever: Eenvoudig Communiceren BV

Bladzijden: 176

ISBN: 9789049925086

 

De achterkant van het boek:

Liz heeft al twee jaar verkering met Djawad en wil graag met hem samenwonen. Maar wanneer ze erover begint, reageert hij afwijzend. Ze weet niet dat hij met een groot geheim rondloopt. Amber wil na de modeacademie een hippe kledinglijn voor jongeren beginnen, samen met haar beste vriendin Liz. Hun droom wordt werkelijkheid als Amber dertigduizend euro van haar tante erft. Zonder dat ze het weet zet Amber hun droom op het spel door verliefd te worden op Leon, die zich heel anders voordoet dan hij in werkelijkheid is… Liz en Amber raken verzeild in een web van leugens en hebben al hun vindingrijkheid en doorzettingsvermogen nodig om zich staande te houden als het leven even tegenzit. Wat begint als een onschuldig liefdesverhaal, ontwikkelt zich gaandeweg tot een superspannende thriller die je op het puntje van je stoel uitleest!

Bron: bol.com

 

Citaat:

Ambers hart bonkt in haar keel als het hoort. Hij gaat ervandoor, met haar geld! Maar wat gaat hij dan met haar doen? Ze moet de auto uit zien te komen zodat het kan. Maar voorlopig razen ze met honderdzestig kilometer per uur over de snelweg. Bij elke afslag houdt ze haar adem in. Misschien rijdt hij naar een stille plek en vermoord hij haar. Kon ze maar bellen. Maar hij heeft haar mobieltje. Het lijkt erop dat hij niet van plan is van de weg af te gaan. Maar wat is hij van plan? Amber zit als versteend in de auto.

 Bron: Fatale liefde

Recensie geschreven door Danielle Blok

“Fatale liefde” is een romantisch boek, maar ook heel spannend. Van het begin tot het eind wordt gedetailleerd beschreven hoe vriendschap en vertrouwen zich ontwikkelt en de liefde wordt bedreven. Maar oneerlijkheid en bedrog wordt hen fataal. Dat zorgt ervoor dat het ook een thriller is. Je weet als lezer meer dan de hoofdpersonen in het boek. Je zit daardoor op het puntje van je stoel en zorgt ervoor dat je niet wilt en kunt stoppen met lezen.

Dit boek is ook verfilmd