Vergeten

Vergeten

Geschreven door Cat Patrick (vertaald uit het Engels)

ISBN:978-90-225-5521-7

 

 

 

 

Wat staat er op de achterkant van het boek?

Elke avond, wanneer de zestienjarige London Lane naar bed gaat, wordt haar geheugen van die dag gewist. Om zich te kunnen redden, vertrouwt London op briefjes, haar telefoon en een goede vriendin. London krijgt verontrustende flashbacks, of eigenlijk vooruitblikken. Ze beseft dat ze mysteries van haar verleden moet zien te ontrafelen om het heden en de toekomst te kunnen begrijpen. En heeft ze wel of niet gezoend met de liefde van haar leven?

Bron: Vergeten

Citaat uit het boek?

Volgens een sms’je zat er een jongen in mijn kast, maar het enige wat ik vond was dit briefje:

Lieve London,

Je snurkt. Ik hoorde je moeder weggaan, dus ben ik weggeglipt. Ik kom later terug met koffie, zodat ik mijn komst officieel kan aankondigen. Als ze terugkomt, kun je misschien zeggen dat ik kom, dan weet ze dat het weer goed tussen ons is. Het was geweldig gisteravond. Ik wou dat je  het je kon herinneren, maar ik zal mijn best doen om je bij te spijkeren. O’, en Ps: je zoent fenomenaal. Liefs, Luke

Bron: Vergeten

 

Recensie geschreven door Sherida Creebsburg

Vergeten is een mooi verhaal dat makkelijk te lezen is door de korte hoofdstukken en vlotte  schrijfstijl van Cat Patrick. Het gaat over London, een meisje dat ondanks haar geheugenverlies probeert om haar verleden te begrijpen en haar eigen weg in de toekomst te vinden.  De schrijfster weet de spanning goed op te bouwen door de afwisselende  herinneringen van London uit haar  het verleden en de beelden die ze te zien krijgt over wat er in de  toekomst gaat gebeuren.

Houd je van mysteries, dan is dit boek een echte aanrader!